2016-11-05 15:36:20• hírek • Szatmár.ro

Hetet rúgott az Olimpia Berceni-ben

A szatmári fiúk a földbe döngölték a házigazdákat a szombaton idegenben játszott meccsen.

A második ligás focibajnokság 15. fordulójában, szombat délelőtt az Olimpia Berceni-ben játszott. A fiúk már egy ideje nem vesztettek meccset, most pedig lazán söpörték be a három pontot.

Pedig a 7. percben a házigazdák szereztek vezetést, egy bal oldalról beívelt labdát Ettien juttatta fejjel a szatmáriak kapujába. Az öröm viszont nem sokáig tartott, Onicas 20 méterről lőtte a szatmáriak egyenlítő gólját a 12. percben. A 45. percben az Olimpia egy ellentámadás végén szerez vezetést: Munteanu átemetle a labdát a házigazda kapus felett, s ugyan egy védő megpróbált menteni, a labda a kapuban kötött ki.

A második félidőben a hazai drukkerek még bíztak az egyenlítésben, ám a szatmáriak ekkor kezdtek a mészárlásba. Heil a 60. percben fejelt gólt, Onicas a 69. percben növelte a szatmári előnyt. A 75. percben Silviu Pana lőt gólt a 18 méterről a hosszú sarokba, három perccel később (78. perc) Tudorant buktatták a 16-oson belül és ő értékesítette a büntetőrúgást is. A 88. percben Munteanu állította be az 1-7-es végeredményt, a büntetőterület széléről ellőtt labdája a kapufa érintésével ért a hálóba.

A szombati győzelemmel az Olimpia a tabella 5. helyére került, 27 ponttal.

ACS Berceni - Szatmárnémeti Olimpia 1-7 (1-2)
Olimpia:
Anca-Trip - D. Muntean, R. Rus (63 Villand), Duruş, Ciul, Heil, Sil. Pana, V. Pop (56 Tudoran), Krausz, Onicaş, Luduşan (70 Faur).
Berceni:
H. Iancu (cpt.) - Ferariu (36 Aioaiei), Sfrijan, M. Neagu, Grumezescu, G. Apostol, Ettien, M. Ion, M. Badea, Cr. Matei, Val. Lupu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: